Gina Ma˘ciuca˘ (ed.): Identitatea lexicala˘ s¸i morfologica˘ a limbii române în contextul multilingvistic european: consonant· e s¸i disonant· e. Substantivul (vol. II) - Bleort·u, Cristina; García Rodríguez, Alba (Onomázein, 2017)
NO PRESENTA RESUMEN